NY LÅT FRA VÅR FAVORITTPRODUSENT!

Som "alle" kanskje vet så produserer Oscar elektronisk musikk, for det meste dubstep og electro house. Her er hvertfall den nyeste låta hannes, håper dere liker den :)

 

HEI BOYS AND CHIKAS!

Har vært lite blogging i det siste. Fresh jobber på oljerigg, og derfor har han en sånn turnusgreie. Jeg har ikke camcordern og får derfor ikke laget bloggvideo. Det er trist siden vi prøver å være en VLOGG, ikke en BLOGG. BAW BAW.

Ses seinere, kommer nok mer eventyr fra solguttene ganske snart!

Heia bloggen!

Videokameraet vårt slutta plutselig å fungere idag, så vi får desverre ikke lastet opp noen video idag. Idag har vi hvertfall vært på dyrepark og sett delfiner og Fredrik matet en fuggel/papegøye (SQUEE) og det var kjeeempe      gøy. Trist at kameraet slutta å funke rett etter at vi kom dit, så vi fikk lite film derfra, men vi har hvertfall litt!

Det her er siste dagen vår her også, så da kommer det nok en ny video når vi har fått kommet hjem igjen! Pga failed booking med fly så blir reisetiden på rundt 24 timer, noe som er smålig kjipt.

Prates bloggen <3

DAG 12 - CRAAB PEOPLE!

Solguttene er idag paa aqualand, og vi fant i tillegg ut at det ikke er saa lurt aa sprade rundt i sola i masse timer uten aa ha solkrem paa seg. Peace out squeps!

DAG 11 - VI CHILLAXER

Heia bloggen! Det er dritkoselig aa sole seg uten solkrem og aa bare slappe av, saa vi bestemte oss faar aa gjoere det idag! xoxo, solguttene <3

DAG 10 - VI LAISER DET OPP!

Heiaaaaaaaaaa! Hvis ikke alle har faatt det med seg saa var det konkuranse igaar, og det er enda ikke for sent aa vaere med! Bare aa gaa paa videoen under her og kommentere. Her er hvertfall dagens video, haaper dere liker den!

DAG 9 - KONKURANSE OG RANDOM STUFF

Hei alle sammen! Idag har vi konkuranse! Vi skal konkurere bort et solkort fra brun og blid paa en verdi av 500 kroner! Alt dere trenger aa gjoere er aa skrive en kommentar om hvorfor dere burde faa solkortet, saa velger vi ut en tilfeldig vinner. Husk aa skrive epost-adresse paa kommentaren!
Vi blogges <3

DAG 8 - SOLGUTTENE ER BACK IN ACTION + BACON!

Solguttene er naa back in action! I tillegg har vi lagt til ny musikk paa de partiene der man ikke hoerer noe som helst, for deres skyld! Kos dere, xoxo solguttene! <3

DAG 7 - SOLGUTTENE PARTY PEOPLE

Heia bloggen! Idag har vi sloeva i sola og spist paa en nydelig romantisk spansk restaurant. Det var godt, omnomnom (dat fish yea).

Kos dere!

DAG 6 - COMMENTS COMMENTSING OG MATFORGIFTNING

Oscar har blitt syk og fredrik har blitt fylle-syk eller bare utslitt, saa det ble en helt rolig dag der vi ikke gikk ut fra hotellrommet engang. Men pga comments commentsing/spoersmaalsrunde saa fikk vi hvertfall en video ut idag. Kos dere!

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012
SOLGUTTENE

Kategorier

Arkiv

Lenker

Annonserhits